1/5
New York Daily News screenshot 0
New York Daily News screenshot 1
New York Daily News screenshot 2
New York Daily News screenshot 3
New York Daily News screenshot 4
New York Daily News Icon

New York Daily News

Sethisto
Trustable Ranking IconΈμπιστο
1K+Λήψεις
117MBΜέγεθος
Android Version Icon8.1.0+
Έκδοση Android
10.0.12(27-04-2024)Τελευταία έκδοση
-
(0 Αξιολογήσεις)
Age ratingPEGI-3
ΛεπτομέρειεςΑξιολογήσειςΕκδόσειςInfo
1/5

Περιγραφή του New York Daily News

Με την εφαρμογή New York Daily News σε πραγματικό χρόνο, λαμβάνετε την αποκλειστική εμπεριστατωμένη αναφορά μας για τις ιστορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ενημερώνονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας ως νέα.


Θα βρείτε τη μοναδική μας λήψη για τοπικές ειδήσεις, ψυχαγωγία, αθλητικά, εγκλήματα, τρόπους ζωής και άλλα της Νέας Υόρκης Ακολουθήστε τις αγαπημένες σας αθλητικές ομάδες με την πλήρη κάλυψη των Knicks, Jets, Giants, Mets, Yankees και Rangers.


ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:


• Ενημερώθηκε καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς αναπτύσσονται ιστορίες

• Ολίσθηση ενότητας προς ενότητα: Περιηγηθείτε εύκολα στα μπροστινά τμήματα χωρίς να φύγετε από τη σελίδα σας

• Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη ροή ειδήσεων επιλέγοντας θέματα που σας ενδιαφέρουν

• Αποθήκευση για αργότερα: Αποθηκεύστε τις ιστορίες, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που πρέπει να διαβάσετε για το πότε έχετε το χρόνο να τα απολαύσετε

• Μείνετε ενημερωμένοι: Εγγραφείτε για ειδοποιήσεις push για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις από την αίθουσα ειδήσεων μας σε μια εξατομικευμένη λίστα θεμάτων

• Ανάγνωση εκτός σύνδεσης: Λήψη και ανάγνωση περιεχομένου εκτός σύνδεσης

• Προσαρμόστε το μέγεθος της γραμματοσειράς σας για βέλτιστη αναγνωσιμότητα


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ:


• Εάν είστε τρέχων ψηφιακός συνδρομητής στο nydailynews.com, συνδεθείτε με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο της εφαρμογής. Εάν είστε τρέχων συνδρομητής εκτύπωσης, ενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας στη διεύθυνση nydailynews.com/activate για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στην εφαρμογή προτού συνδεθείτε στην εφαρμογή.

• E-NEWSPAPER SUBSCRIBERS: Εάν έχετε εγγραφεί στην διαδικτυακή έκδοση του eNewspaper μας που ανοίγει σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και έχετε ήδη ενεργοποιήσει την πρόσβασή σας στον ιστότοπο και την εφαρμογή μας, μπορείτε απλώς να συνδεθείτε στην εφαρμογή με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμη την πρόσβασή σας σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση nydailynews.com/activate για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στον ιστό και την εφαρμογή πριν συνδεθείτε στην εφαρμογή. Εάν έχετε εγγραφεί στην εφαρμογή eNewspaper για κινητά, πληρώνετε μέσω του Google Play Store, αυτή η συνδρομή είναι αυτόνομη και δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο ή το nydailynews.com. εγγραφείτε στο nydailynews.com/subscribe για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στον ιστότοπο και την εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο. Επικοινωνήστε με το customerservice@nydailynews.com για τυχόν απορίες.

• Μη συνδρομητές, κατεβάστε την εφαρμογή για να απολαμβάνετε 5 δωρεάν ιστορίες κάθε μήνα. Για πλήρη πρόσβαση, δοκιμάστε έναν δωρεάν μήνα απεριόριστης ψηφιακής πρόσβασης στην εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο, το nydailynews.com και την έκδοση ιστού του eNewspaper. τότε είναι μόνο 19,99 $ το μήνα. Φροντίστε να δημιουργήσετε μια εγγραφή ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο και στο eNewspaper όταν τα επισκέπτεστε σε προγράμματα περιήγησης ιστού. Η έκδοση της εφαρμογής για κινητά του eNewspaper απαιτεί ξεχωριστή συνδρομή.

• Η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα, εκτός εάν η αυτόματη ανανέωση είναι απενεργοποιημένη στις Ρυθμίσεις λογαριασμού σας τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

• Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί 19,99 $ για ανανέωση εντός 24 ωρών πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

• Δεν επιτρέπεται ακύρωση της τρέχουσας συνδρομής κατά την ενεργή περίοδο συνδρομής

• Μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου μας εδώ: http://www.tronc.com/privacy-policy/

• Μπορείτε να διαβάσετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών εδώ: http://www.tronc.com/central-terms-of-service/

• Ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή σας, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ή της κατάργησης της πρόσβασης στο Διαδίκτυο στο nydailynews.com από την πρόσβαση στην εφαρμογή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εξυπηρέτηση Πελατών: customerservice@nydailynews.com.


ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ:


Εάν έχετε ποτέ ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής, θέλετε να παράσχετε χρήσιμα σχόλια ή να αντιμετωπίσετε σφάλματα ή πάγωμα μετά την εγκατάσταση μιας ενημέρωσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο customerservice@nydailynews.com. Ένα γρήγορο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα υποστήριξής μας βοηθά τους προγραμματιστές μας να εντοπίσουν και να επιλύσουν προβλήματα πιο γρήγορα. Εργαζόμαστε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία από τη χρήση της εφαρμογής μας.

New York Daily News - Έκδοση 10.0.12

(27-04-2024)
Άλλες εκδόσεις
Τι νέο υπάρχειMaintenance

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές ή βαθμολογίες! Για να αφήσεις την πρώτη,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Εγγυημένα Καλή ΕφαρμογήΗ εφαρμογή αυτή πέρασε τη δοκιμή ασφάλειας για ιούς, malware και άλλες κακόβουλες επιθέσεις και δεν περιέχει απειλές.

New York Daily News - Πληροφορίες APK

Έκδοση APK: 10.0.12Πακέτο: com.freerange360.mpp.NYDN
Συμβατότητα Android: 8.1.0+ (Oreo)
Προγραμματιστής:SethistoΠολιτική Απορρήτου:http://www.tronc.com/privacy-policyΔικαιώματα:41
Όνομα: New York Daily NewsΜέγεθος: 117 MBΛήψεις: 0Έκδοση : 10.0.12Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2024-04-27 07:56:28Ελάχιστη Οθόνη: SMALLΥποστηριζόμενα CPU: x86, x86-64, armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a
Αναγνωριστικό Πακέτου: com.freerange360.mpp.NYDNΥπογραφή SHA1: 99:12:7A:2A:A4:DA:E7:3A:82:E6:20:FF:8D:4F:03:BE:BA:AF:AC:4EΠρογραμματιστής (CN): James SandlinΟργανισμός (O): freerange360Τοποθεσία (L): PortlandΧώρα (C): USΠολιτεία/Πόλη (ST): OR

Τελευταία έκδοση του New York Daily News

10.0.12Trust Icon Versions
27/4/2024
0 λήψεις117 MB Μέγεθος

Άλλες εκδόσεις

10.0.8Trust Icon Versions
9/4/2024
0 λήψεις117 MB Μέγεθος
10.0.0Trust Icon Versions
14/1/2024
0 λήψεις117 MB Μέγεθος
8.7.3Trust Icon Versions
20/11/2023
0 λήψεις117 MB Μέγεθος
8.7.2Trust Icon Versions
6/11/2023
0 λήψεις117 MB Μέγεθος
8.7.1Trust Icon Versions
30/10/2023
0 λήψεις117 MB Μέγεθος
8.7.0Trust Icon Versions
12/6/2023
0 λήψεις30 MB Μέγεθος

Εφαρμογές στην ίδια κατηγορία

Μπορεί επίσης να σου αρέσουν...